X Menu sluiten

Taal

Twente Safety Campus

Veiligheid Denken, Doen en Beleven

Politie start pilot automatische drone op de Twente Safety Campus

De politie start een pilot met een automatische drone. Dit zelfvliegende luchtvaartuig kan worden ingezet om sneller een actueel beeld te krijgen van incidenten. Deze drone wordt getest tijdens een pilot binnen de Eenheid Oost-Nederland en vindt plaats op de Twente Safety Campus. Tijdens de testfase ...

Lees meer
Risk Factory Voortgezet Onderwijs

Op donderdag 7 april maakte de Risk Factory bekend dat het lesprogramma vervolg gaat krijgen op het Voortgezet Onderwijs. Die bekendmaking werd gedaan tijdens het bezoek van de 25.000 ste leerling uit het Primaire Onderwijs. ‘Een Risk Factory voor scholieren uit de tweede klas’, licht coördinator St ...

Lees meer

Brainbox Brandgedrag

Bekijk dit arrangement
Variatie aan arrangementen en faciliteiten

De arrangementen en faciliteiten variëren van een bezoek aan de Risk Factory, een introductie over brandonderzoek tot uitgebreide mogelijkheden voor een congres of seminar, praktijktesten of gebruik van gebouwen voor mono- en multidisciplinaire oefeningen. Bekijk het complete aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lees meer

Twente Safety Campus in het kort

Veiligheid denken, doen en beleven

Denken, doen en beleven. Daar draait het om in veiligheid. Vanuit deze pijlers werkt de Twente Safety Campus. Veiligheidspartners, burgers, bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar om kennis en ervaring te bundelen en zo samen te werken aan innovatie in veiligheid.

Op de campus praten we niet alleen over veiligheid, maar gaan we ook daadwerkelijk aan slag. Met realistische oefenscenario’s voor brandweer, politie, Defensie en hulpdiensten zoals de GHOR. Met veiligheidsproducten en onderzoek. En door basisschoolleerlingen en ouderen aansprekende veiligheidsprogramma’s aan te bieden. Zo creëren we niet alleen meer bewustzijn, maar verbeteren we veiligheid vanuit meerdere invalshoeken.

Bekijk onze arrangementen en faciliteiten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij werken samen met